Marcel, schrijf aub weer een boek

Fred Rutten van Vitesse is ziek. Hij gaat morgen de wedstrijd tegen NEC niet halen. Daar is hij te ziek voor. Vrijdag had hij het opeens te pakken. Donderdag had hij nog flink afgegeven op club, omdat er geen spelers aangetrokken waren in de winterstop. Nu kunnen ze geen kampioen meer worden dit seizoen denkt Rutten.

Vitesse is al jaren een regelrechte soap. Marcel van Roosmalen schreef er al drie komische boeken over, zoals alleen hij dat kan. Als je in de gelegenheid bent koop dan een van zijn drie boeken. Of koop er twee of koop ze allemaal. ‘Je hebt het niet van mij’, ‘Het jaar van de adelaar’ en ‘Geef me nog twee dagen’ zijn echte aanraders. Het Vitesse van nu vraagt ook weer om een boek. Het Vitesse waar alles leek te kunnen, maar waar nu toch op de rem getrapt wordt. Is het geld even op? Je zou het bijna denken. Een paar versterkingen erbij en Vitesse had meegestreden om het kampioenschap in de eredivisie waar alles kan.

Vitesse staat garant voor onrust en Van Roosmalen kan daar wederom van profiteren. Of hij heeft er genoeg van. Dat zou ook goed kunnen. In de hoop op een nieuw boek heb ik zijn boek ‘Het jaar van de adelaar’ er nog maar even bij gepakt als warming up voor de derby van morgen. Kijk ook vooral dit promotiefilmpje van het boek:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s