15000 euro voor een Klaas-Jan

Alles van de overleden Apeldoornse voetbalclub Agovv staat te koop. Kassahokjes, computers, frituurpannen, soepwarmhouders, prima Derbystarballen, lichtmasten, een verbanddoos, stewardhesjes, documentversnipperaars en een bord met daarop de tekst uitverkocht (hahaha)‘. Zelfs een drietal tribunes is te koop. De curator heeft volop foto’s geschoten en het allemaal online gezet.

Zoals iedereen misschien wel weet heeft Agovv een van de tribunes ooit de Klaas-Jan Huntelaar genoemd. Het trieste is dat deze tribune nu ook te koop staat. Het startbod is 15000 euro en er heeft nog niemand geboden. Op zich wel logisch, want wat moet je met een tribune thuis? En ook nog wel een puntje: hoe krijg je de tribune op de plaats van bestemming? Daar is een busje met oplegger niet genoeg voor. Mocht het je wel lukken heb je opeens 995 plaatsen beschikbaar. De meeste van die stoelen zijn ook amper gebruikt om op te zitten, want meer dan honderd supporters zaten er vaak niet op de tribune tijdens wedstrijden.

Om een lang verhaal kort te maken. Voor meer informatie over de tribune kijk je hier!!! en voor het gehele collectie kijk je hier. Veel shopplezier!

Advertenties

2 thoughts on “15000 euro voor een Klaas-Jan

  1. Het bordje uitverkocht is in ieder geval nieuw! Jammer dat je het er niet gratis bijkrijgt als je de tribune koopt…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s