Wenger is weer chagrijnig

Het is weer zo’n zaterdagmiddag. In zijn  lange gewatteerde jas staat hij langs het veld te drentelen. Onrustig en geïrriteerd. Het gaat niet zoals hij wil. De capuchon van zijn jas zit ook niet als het hoort. De vierde man moet het weer ontzien. Hij zegt van alles tegen die vierde man. Wijst hem op overtredingen die niet bestraft worden en waarschijnlijk over blessuretijd die zeker bijgetrokken moet worden.

Het is een veel terugkerend iets. Arsenal wint veel, behalve prijzen. Het lijkt dat het humeur van trainer Arsene Wenger daaronder lijdt. Vaak staat hij chagrijnig langs de lijn. Ook komt de Fransman vaak negatief in de media. Zo was hij al eens boos op de Nederlandse en Belgische voetbalbond, doordat zijn spelers mee moesten spelen bij interlands, terwijl hij dat liever niet wilde.  Scheidsrechter moeten het vaak ontgelden bij hem. Wenger heeft zijn horloge altijd op tijd meelopen. De momenten dat Wenger met een blij gezicht rondloopt zijn schaars.

Vandaag kwam Blackburn Rovers op bezoek in het Emirates Stadium in de vijfde ronde van de FA Cup. Blackburn komt uit in de Championship, een divisie lager dan Arsenal. Blackburn won met 0-1. Wenger was weer eens chagrijnig. What’s new?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s