Net niet in de rij met Klaas-Jan

Zo vaak kom je grote voetballers niet tegen op straat. Dus dan je opeens scherp. Ik zag hem lopen in een parkeergarage in Amsterdam, een hele kleine, ergens in de buurt van het Leidseplein. Hij had zijn grote bolide ergens tussen gekregen. Op zich al heel knap in die garage. Zijn vriendin stapte als eerste uit. Klaas-Jan volgde trouw. Ik zei tegen mijn maatje dat hij ook naar Sick Of It All in de Melkweg ging en moest er zelf om lachen. Dat zou wel heel vreemd zijn. Gaat de spits van het Nederlands Elftal naar Sick Of It All? Even een uurtje luisteren naar onvervalste New York Hardcore.

We liepen richting de Melkweg, de zaal waar Sick Of It All optrad en sloten achteraan in de rij. Er waren twee deuren voor twee zalen. Eentje moesten wij naar binnen en daarvoor stond een rij. De andere deur was vrij toegankelijk. Dat concert was vast niet aantrekkelijk.

En toen kwam Klaas-Jan er weer aanlopen, hand in hand met zijn vriendin. Hij liep richting onze rij, de rij voor Sick Of It All. Het zal toch niet? Met een slimme loopactie liep hij echter langs de rij richting de open deur voor de andere zaal. Hij liet zijn kaartje scannen en liep naar binnen. Klaas-Jan ging gewoon naar een concert in de Melkweg. De spits van het Nederlands Elftal. Waar hij heen ging? Gewoon, naar Jovink en de Voederbietels.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s