Jonge Rode Duivels op de ‘Speler X’ tour

Michy Batshuayi (19 jaar) en Ibrahima Cissé (ook 19 jaar) verveelden zich stierlijk afgelopen zondag op hun hotelkamer. Ze zochten naar een manier om zich goed voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijd tegen Jong Tsjechië. De twee Belgische talenten belden daarom maar een paar callgirls om hun te vergezellen. De precieze details ontbreken, maar het komt er op neer dat hun trainer Johan Walem erachter kwam. Hij had geen zin om de twee talenten van Standard Luik te vergezellen, maar in plaats van daarvan stuurde hij ze keihard naar huis. De twee kunnen nu gewoon thuis dezelfde callgirls bestellen, want ze zullen niet spelen.

Dit opvallende nieuws komt precies op het goede moment voor de schrijver van het boek ‘Speler X’‘. In dit net verschenen boek staat namelijk het verhaal van een voetballer die in Engeland speelt en daar van alles uithaalt. Het gebruikmaken van een hoer is daarin de hoofdmoot. Volgens de beschrijving is het een boek gebaseerd op waargebeurde feiten. Wij vonden het meer een kruising tussen de boeken van Andy van der Meyde en Zlatan Ibrahimovic en dat in een romanvorm gegoten. Het verhaal is best aardig en het slot verrassend, alleen lijkt het iets te ver gezocht allemaal. Een trainer die op trainingskamp elke dag een nieuw stel lekkere schaars geklede wijven bij het zwembad zet voor de teambuilding klinkt bijvoorbeeld ietwat ongeloofwaardig.

De liefhebber van een lekker sensatieverhaal zal dit echter een worst wezen. Zij kunnen dit boek dan ook blind kopen. Het is te koop via de bekende boekhandels.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s