Rafael eindelijk verstandig

Over aandacht heeft Rafael van de Vaart niet te klagen. Elke week komt er minimaal wel een keer wat nieuws over hem naar buiten. Vaak kan hij daar zelf weinig aan doen, maar komt het door zijn ex. De welbekende Sylvie is de belangrijkste oorzaak van de nieuwsexplosie rondom Rafael. De Duitse krant Bild is dan de beste bron. De boulevardkrant heeft blijkbaar iemand dichtbij de twee, want er hoeft maar iemand een natte scheet te laten en het staat in de krant. Vandaag was er ook weer extreem nieuws. Rafael heeft namelijk de naam van Sylvie van zijn schoenen afgehaald. Zo zien we het graag. Vooruitkijken Rafael. Als zij je stoort tijdens je slaapje snapt ze er niks van. Dat is de druppel. Dat snappen we maar al te goed. Er zijn grenzen. Scheiden was de beste optie.

Elke keer als er nieuws is over de twee komt hun zogenaamde management om de hoek. Dat klinkt eng. De scheiding werd ook bekend gemaakt door het management. Wie het management is, is niet bekend, maar dat het directe lijnen heeft met Bild is overduidelijk. Bild wist meteen te melden dat Rafael Sylvie geslagen zou hebben op oudejaarsavond, toen zij weer eens irritant was. Rafael ontkende het deze week bij Johan Derksen die voor het gemak even een roddelrubriekje inpaste in zijn eigen praatprogramma.

Feit is dat die hele relatie met Sylvie de carrière van Rafael redelijk heeft verpest. Rafael is gewoon een levensgenieter die lekker wil ballen. Dat heeft hij meerdere malen verteld. Wat je dan met zo’n mediageile meid moet is de grote vraag. Zij werd met de jaren alsmaar dunner, dus lekker was ze ook al niet meer, met haar skelethoofd. Volgens de echte roddelaars krijgt ze ook nog eens tien miljoen na de scheiding. Tien miljoen!!!  Terwijl ze zelf ook genoeg centen heeft verdiend met al haar leukdoenerij snabbels in het Duits en straks vast gaat cashen met enge foto’s in de Playboy.

Meiden als Sylvie zijn de verziekers van onze sterren van een gouden voetballichting. Laten we over de vrouw van Wesley maar niks zeggen. Of die doos van Heitinga. Al die meiden trekken elkaar mee in hebzucht en geld. Elkaar aftroeven, zoveel mogelijk. En die spelers maar betalen. Dom, dom, dom, maar het is de schuld van de vrouwen. Simpel.

Maar Rafael is dus eindelijk op het goede pad. Sylvie staat niet meer op zijn dure voetbalschoenen. Dat was toch belangrijk nieuws. Gisteren kwam in de media dat beiden een nogal financiële domper te verwerken krijgen door de problemen op Cyprus. Het management ontkende dat vandaag gelukkig voor de twee. Wij zijn benieuwd naar het volgende nieuws. Wij verwachten wel wat beters dan het nieuws dat Rafael zijn haar nat heeft nadat hij bij Sylvie binnen is geweest. Eigenlijk hopen we dat Rafael een normale meid vindt. Gewoon een leuk ding, zonder te veel poespas, zodat Rafael zijn ding kan doen. Namelijk zichzelf opladen voor het WK in Brazilië. Want het WK, dat is pas écht belangrijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s