Trainer Ojers nog voor eerste training afgeserveerd

In Noord Holland en Flevoland is Ton Ojers een bekend figuur. De man met een heerlijk kapsel leidde een aantal amateurclubs in die regio en werd bekend als analyticus bij TV Noord Holland, waar hij zijn ongezouten mening gaf in het wekelijkse sportprogramma. Deze week kwam hij weer in het nieuws. Hij moest SV Lelystad in de tweede klasse zien te houden en dus behoeden van degradatie. Het bestuur polste hem en Ojers had wel oren naar dit klusje. Vier trainingen en twee wedstrijden had hij in gedachten. Helemaal gratis.

Dinsdag verscheen Ojers op zijn eerste training, maar dat liep allemaal iets anders dan verwacht. De spelers van SV Lelystad hadden namelijk helemaal geen zin in Ojers. Zij wilden hun assistent trainer Aziz Doufikar voor de groep hebben. Ojers wilden ze wel als adviseur, maar daar had hij zelf geen zin in. TV Flevoland was bij deze opvallende avond en liet een tijdje de camera meelopen en had zelfs al een microfoontje op Ojers gemonteerd. SV Lelystad schijnt ‘nichtenvoetbal’ te spelen en het lijkt het op niveau van G-voetbal volgens de beoogde trainer. Of dat echt zo is zullen we zien zaterdag tegen Unicum, een andere club uit Lelystad. Maar kijk vooral de reportage van TV Flevoland!

Advertenties

One thought on “Trainer Ojers nog voor eerste training afgeserveerd

  1. Waar blijft de verontwaardiging over de anti-homo opmerkingen van deze mijnheer? Niet geschikt als trainer, analist of wat dan ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s