De KNVB: de grootste losers ooit

Vanwege een ‘feestje’ met allerlei bekende figuren van deze wereld is er bijna een geheel Eredivisie competitieprogramma in maart geschrapt. Er moeten namelijk allemaal politieagenten uit heel het land naar Den Haag om de boel veilig te laten lijken. Het voetbal is hiervan het slachtoffer geworden. Duizenden voetbalsupporters hebben verplicht een vrij weekend.

En nu komt het. Deze wedstrijden moeten natuurlijk ingehaald worden. Houd je vast. We gaan inhalen op woensdagmiddag 2 april om 15.45 uur!!! Echt kwart voor vier ’s middags!!! Woensdag 2 april is een normale werkdag. Dat zeggen we er nog even bij. Woensdagmiddag!!!! Het gaat om de volgende wedstrijden: Heracles Almelo – Feyenoord. FC Twente – ADO Den Haag, Go Ahead Eagles – NAC Breda en FC Utrecht – Cambuur Leeuwarden. RKC-Ajax is een dag later, ook om kwart voor vier. Allemaal zo vroeg omdat er ook Europees Voetbal gespeeld moet worden.

De KNVB is met deze topdag en toptijd gekomen. Er zitten daar dus clowns die op het idee komen dat er gevoetbald moet worden ’s middags op een normale werkdag. Supporters werken over het algemeen, dus zij moeten deze wedstrijd missen. Het maakt de KNVB allemaal niet uit. Op Twitter meldt de KNVB dat zij ook enorm balen van dit supportersonvriendelijke tijdstip. Tuurlijk, zouden wij ook zeggen. Dit is de grootste afgang van het Nederlandse betaalde voetbal ooit. Nederland is niet meer serieus te nemen. Het is over. Aan de supporters wordt niet gedacht. Wij, fanatieke supporters, worden gezien als stront. Stront dat zonder respect behandeld wordt. Triest!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s