Boekrecensie: Een Arnhemmer is niet voor Ajax

Eindelijk een keer een boek dat niet geschreven is door een niets ontziende hooligan, die alles doet voor zijn club, of een supporter die alle uit- en thuiswedstrijden van zijn club bezoekt. In ‘Een Arnhemmer is niet voor Ajax’ word je door de schrijver Remco Kock meegenomen naar een echte Vitesse-familie. Kock is zelf niet zo fanatiek. Het zijn meer zijn broer en vader die de club extreem nauwlettend volgen.

Kock beschrijft hoe een voetbalclub als Vitesse een familie kan beïnvloeden. De oude tijden op Monnikenhuize, de verhuizing naar de Gelredome. Verhalen over trainers en spelers. Na dit boek ben je aardig op de hoogte van het Vitesse van de laatste twintig jaar. Het is geen boek a la Marcel van Roosmalen, die het allemaal net wat sappig opschrijft. Maar het is wel een lekker luchtig boek. Geen stoere sensatieverhalen, maar gewoon zoals een normale familie het voetbal beleeft. En dat is ook wel een keer leuk om te lezen.

Geef dit boek een kans en maak voor 145 pagina’s lang deel uit van een Vitesse-familie. Beleef mee hoe zij Vitesse supporteren en omgaan met de pieken en dalen bij deze club.

Voor meer info: http://www.freemusketeers.nl/boek/7600/een-arnhemmer-is-niet-voor-ajax

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s