Consumptiebonnen om de schade te herstellen

Royal Antwerp is druk bezig met de voorbereiding op seizoen 2014-2015. De term ‘This is our year’ is nog niet gehoord. Misschien is dat ook maar beter. Hoog van de toren blazen is niet altijd even verstandig. Antwerp heeft geleerd van haar fouten. Woensdag speelden de Antwerpenaren tegen AA Gent een oefenwedstrijd. Als aanvangstijdstip stond 20 uur op de affiches. Toen de meeste supporters rond die tijd in het stadion ‘De Bosuil’ arriveerden was de wedstrijd echter al aan de gang. De spelers hadden namelijk al om 19.30 uur afgetrapt. Supporters van AA Gent hadden geen problemen met de vroege start van de wedstrijd, want zij waren uit veiligheidsoverwegingen niet welkom, net als de supporters van Helmond Sport een paar dagen eerder.

Het bestuur van Antwerp biedt vandaag haar excuses aan en komt met een mooi alternatief;

R Antwerp FC betreurt de miscommunicatie in het aanvangsuur van de galawedstrijd tegen KAA van dinsdag 22 juli. De club wil zich hiervoor bij de fans oprecht excuseren. Bij wijze van compensatie wil R.A.F.C. de trouwe supporter (op voorlegging van zijn/haar toegangsticket van de wedstrijd tegen KAA Gent) twee dranksbons aanbieden tijdens de Fandag van aanstaande zondag of op de avond van de competitieopener tegen Seraing United. De club wenst ondertussen alle ‘Engeland-vaarders’ alvast een geslaagde trip richting Luton Town toe.

Kijk, zo kan het dus ook. Consumptiebonnen voor de supporters. De oude dames en mannetjes achter de smalle drinkkeetjes achter ‘Tribune 2’ zullen het druk krijgen Het is een prachtige ouderwetse manier van ‘de schade herstellen’. En zoiets lijkt alleen in België nog te kunnen. Waar werken ze verder nog met consumptiebonnen? In Nederland zouden deze al lang veelvuldig gekopieerd zijn. Let ook nog even op de laatste regel in het bericht. De club wenst de supporters een geslaagde trip toe naar Luton Town. Luton Town tegen Royal Antwerp FC. Een mooier affiche zal je deze voorbereiding op seizoen 2014-2015 niet tegenkomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s