Boek over René van der Gijp verdwenen

Het is allemaal nogal mysterieus. Een paar maanden geleden het boek ‘Voorgoed genezen van René van der Gijp’ met veel bombarie aangekondigd. Diverse media doken op de verschijning van dit waarschijnlijk sappige boek van Gijps ex-vrouw Jacqueline Laats. Van der Gijp zou haar zelfs geslagen hebben tijdens hun relatie. ‘Het feit dat René van der Gijp tot op heden in interviews maar blijft roepen hoe goed hij voor zijn exen zorgt, werd haar teveel. Ze besloot op haar 50e verjaardag een boek te schrijven. Om voorgoed van René van der Gijp genezen te zijn’. Dit meldde uitgeverij Blauwe Zegge & Schrijve uit Dordrecht, waar overigens erg weinig informatie over te vinden is.

‘Onderweg bij een benzinepomp was hij nog steeds zo kwaad dat hij me op mijn neus sloeg. Het bloed stroomde eruit!’ Zomaar een sappige quote uit het boek. Na het boek Gijp is een andere kant van het verhaal natuurlijk ook weleens interessant, maar helaas. Het boek ‘Voorgoed genezen van René van der Gijp’ is volledig van de aardbodem verdwenen. Bol.com heeft ‘m niet. Bruna ook al niet en ook een speciale site voor het boek, waarop reclame gemaakt werd., staat op offline. Heel erg dubieus allemaal.

Dit roept vragen op. Heeft Van der Gijp misschien een rechtszaak aangespannen? Is de uitgeverij failliet gegaan? Stonden er dingen in het boek die niet waar waren? Er blijven veel vragen open staan, maar vooralsnog is er geen enkel nieuwsfeitje te vinden over de verdwijning van dit boek.

(Bron: Jacquelinelaats.nl)

Advertenties

2 thoughts on “Boek over René van der Gijp verdwenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s