Winnen, winnen en nog eens winnen!

Ik heb dit weekend van alles gelezen na de nederlaag vrijdag tegen De Graafschap. Zo zou de scheidsrechter Graafschap-minded zijn geweest. Er werd hardop geroepen om de terugkeer van de beroemde kooi met een sfeermaker erin. Anderen zagen weer gelijkenissen met het Willem II van 2010 dat een 1-0 nederlaag in Deventer in Tilburg even rechtzette na een schoolvoorbeeld van knokken voor je geld. Een verslaggever van een plaatselijke radiozender gooide zelfs zijn droom online. In zijn droom werd het 4-0. Inderdaad, een droom.

Nee. Alles ligt maandag in de handen van de spelers. We hoeven ons geen zorgen te maken over de supporters. Gloryhunters of niet maar het stadion is gewoon uitverkocht. En dat is alleen maar omdat de supporters zelf het idee hebben dat het nog kan. Of dat het MOET. Niemand in Deventer en omstreken wil namelijk degraderen. De twaalfde man is er wel. Dat is een zekerheid. Zolang zij het idee hebben dat ze serieus genomen worden door die spelers op het veld, dan komt het goed.

De spelers dus. Zij zijn wederom aan zet. Niet voor de eerste keer dit seizoen overigens. En laten we het positief bekijken. Zij zijn ook tot grote daden in staat. Feyenoord-thuis, Feyenoord-uit, Zwolle-thuis en Zwolle-uit. Nou ok, dat was het ook wel. Maar dat waren potjes hoor. Dat niveau moet maandag benaderd worden. Dan komt het allemaal goed en kunnen we nog een weekje extra stressen.

Geen kooi dus. Geen complottheorieën. Geen natte dromen en geen vergelijkingen met Willem II. Gewoon op tijd uit bed en om halfeen al knallen! Spelen met lef, op de aanval. Laat die keeper maar een keer links liggen en kijk vooral naar voren. En als het echt spannend wordt alle ballen het stadion uit als het moet. Een overwinning is van levensbelang! Als Hans de Vroome zich al mengt in het hele social media gebeuren dan moet iedereen genoeg weten.

Een overwinning met twee doelpunten verschil. Niets minder!!

Advertenties

One thought on “Winnen, winnen en nog eens winnen!

  1. mensen positief blijven als we morgen met 3-0 winnen of 2-0 is ook genoeg dan hebben we nog een week om de klus te kklagen en er in te blijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s