Soppen

Twee weken geleden kwam er een foto voorbij op Facebook. Zes jonge vlotte goed uitziende mannen, strak in pak voor een tafel met daarop rode en gele fruitdrankjes. Gezonde drankjes, want de foto is genomen tijdens de jaarlijkse Ladies Night bij Go Ahead Eagles. Alles werd die avond uit de kast gehaald om de vrouwen van sponsoren en andere vrouwelijke geïnteresseerden te pleasen. Ook dat valt onder commercie. Geef vrouwen een leuke avond en ze houden zich weer een tijdje koest en hierna kunnen de mannen ongestoord elke vrijdagavond te veel geld uitgeven in de Business Lounge. Het nut van de avond kort samengevat.

Maar wat is het nut van spelers van Go Ahead Eagles op een Ladies Night, met alleen maar vrouwen? Heel simpel natuurlijk. Vrouwen zijn net als mannen. Er moeten in hetzelfde gebouw mensen van het andere geslacht aanwezig om de aandacht op te vestigen, waardoor het testosteron stijgt. Dat hoort bij dit soort avonden. Bij de selectie van de spelers voor deze avond is er zeker gekeken naar de looks. Kenny Teijsse, Leon de Kogel, Robin van der Meer, Bart Vriends, Jerry van Ewijk en Randy Wolters. Ik heb het nagevraagd bij een aantal willekeurige vrouwen en stuk voor stuk hebben ze schijnbaar iets. Een aantal van de ondervraagden werd redelijk opgewonden van de genoemde spelers. Na een aantal vragen begonnen sommige spontaan te googelen naar meer foto’s. Onderschat vooral Robin van der Meer niet. Hij speelt misschien amper in het eerste, maar menig vrouw begint te soppen als ze zich wat meer in hem verdiept. En de voetbalvrouwen gleden bijna van hun stoel bij het zien van het doelpunt van Leon de Kogel tegen Sparta. Het lange dansende haar van Teijsse doet het ook goed.

LadiesNight

De spelers voelen zich op hun gemak, is goed te zien op de foto. Ze staan er vol zelfvertrouwen bij, vereerd met alle aandacht. Randy Wolters pakte de microfoon zelfs voor een volle zaal en zong een Nederlandse kraker. Dan heb je óf schijt, óf kan je gewoon heel goed met de aandacht van alle vrouwen omgaan. De kans op scoren op zulke avonden is natuurlijk groot. Zes mannen en een vrouwenoverschot. Verder is er op deze avonden altijd een recordomzet aan witte wijn. Reken dus zelf maar uit. Het zelfvertrouwen van deze spelers is weer flink gestegen en daar hebben wij als supporters uiteindelijk weer profijt van. (Deze voorgaande zin is geschreven vóór de wedstrijd in Emmen….) Of er die avond ook gescoord is, is niet bekend. Gesopt er is sowieso.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s